AKCIJA KOMPANIJE „PERSU“ I DOMA ZDRAVLJA: Besplatni pregledi za sugrađane

U saradnji sa Domom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“, kompanija „Persu marketi“ u svojim objektima u narednom periodu organizovaće besplatne zdravstvene preglede. Akcija je ponovo pokrenuta nakon pauze koju je izazvala pandemija, a sugrađani će tokom nje moći da provere nivo šećera u krvi i izvrše kontrolu visine krvnog pritiska, koji su značajni indikatori velikog broja oboljenja, kažu iz Kompanije.

– Na ovaj način, kupci dolaskom u svakodnevnu nabavku imaju priliku da provere pomenute parametre, ali i da razgovaraju sa stručnim medicinskim osobljem koje će im dati neophodne savete i, ukoliko je potrebno, uputiti na dalje analize – objašnjavaju iz „Persua“.

Ističu da briga o kupcu nije samo svakodnevno pružanje jedinstvene ponude i usluge prilikom kupovine. Inspirisanje i motivisanje kupaca da brinu u svom zdravlju, kako u promovisanju mera kao zaštite tokom pandemije, tako i kroz aktivnost provere ovih ključnih parametara,  ideja „Persua“ je da se na ovaj način promoviše tema zdravlja i važnost brige o njemu.

– Svakodnevno uvodimo novine u svoje poslovanje koje imaju za cilj da kupcima uštede vreme, novac, učine proces nabavke prijatnim i lakšim, ali misija kompanije nije samo to. Društvena odgovornost, veliki broj projekata podrške porodicama slabijeg materijalnog stanja, ulaganje u sport i kulturu, su i te kako važan segment našeg poslovanja – poručuju iz „Presua“.

Raspored pregleda možete pogledati ovde.