AKCIJA „ZRENJANINA”: IZBOR LIČNOSTI GODINE

Čitaoci predlažu i biraju!

Počinje novi ciklus nominacija za izbor ličnosti godine lista „Zrenjanin” u sedam oblasti – politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta i medicina. I ove godine pružamo priliku sugrađanima da najpre predlože ličnosti, a da posle toga i glasaju za one koji su po njihovom mišljenju najviše zadužili grad i region.
U narednih nekoliko brojeva, objavljivaćemo kupon za slanje predloga, odnosno kandidata za ličnost „Zrenjanina”. Kandidati koje predloži najviše čitalaca naći će se nakon toga na listi za glasanje. Potom ćemo prebrojati glasove, proglasiti ličnost godine u svakoj od pomenutih oblasti i na prigodnoj svečanosti najboljima uručiti plakete.
Kandidati koje čitaoci žele da predlože treba da budu osobe koje su rođene, žive ili rade u regionu srednjeg Banata, zatim oni koji su ovde rođeni ali više ne žive u rodnom kraju, kao i ljudi koji su poreklom iz drugih sredina, a sada žive i rade u Srednjobanatskom okrugu. Bitno je da su u proteklih godinu dana postigli cenjene rezultate te da su angažovanjem doprineli afirmaciji ove sredine.
Posebno naglašavamo da u akciji ne mogu (kao kandidati za ličnost) da učestvuju zaposleni u NIP „Zrenjanin” i članovi njihovih porodica.
Sport nije među sedam oblasti u kojima biramo ličnost godine zato što će list „Zrenjanin”, kao i svake godine, organizovati posebnu akciju u kojoj će čitaoci birati sportiste, trenere i ekipe godine.

  • KAKO PREDLOŽITI KANDIDATE
    Čitaoci koji žele da predlože osobu za ličnost „Zrenjanina”, treba da na kuponu u prazno polje pored oblasti napišu ime kandidata. Svaki čitalac može da predloži po jednu osobu za svaku od sedam oblasti.
    Popunjen kupon predlagači mogu da pošalju poštom, na adresu: NIP „Zrenjanin” AD, Kralja Petra Prvog br. 2/2, 23000 Zrenjanin – sa napomenom ZA IZBOR LIČNOSTI GODINE LISTA „ZRENjANIN”.
    Predloge primamo i putem elektronske pošte. Listu kandidata treba poslati na adresu: licnost@listzrenjanin.com. U imejlu treba navesti naziv kategorije i ime kandidata.