AKTIVNOSTI ROTARI KLUBA ZRENJANIN

Nastavljamo da pomažemo onima kojima je potrebno

Jedan od prevashodnih zadataka Rotari kluba je da sa lokalnom zajednicom gradi saradnju i podiže svest građana o dobrim i pozitivnim stvarima, a članovi se trude da pomognu onima kojima je to potrebno putem donacija i nagrada.
U okviru Dana darivanja, koji se obeležava 9. oktobra, Rotari klub Zrenjanin darovao je Opštoj bolnici „Đorđe Joanović” 3 kade i 2 stalka za infuziju, a Plućnoj bolnici „Dr Vasa Savić”, 10 bolničkih ležajeva.
Osoblje obe bolnice zahvalilo se na donaciji koja će im olakšati rad sa pacijentima, a Rotari klub planira još akcija koje će poboljšati život ljudi u lokalnoj zajednici.
Na nedavno održanom sastanku u Hotelu „Vojvodina” koji je bio otvoren za medije, Klub je sumirao prethodne i najavio nove akcije u kojima će se truditi da slede svoju misiju.
Početkom jula meseca, preko konkursa, poslali su četvoro najboljih učenika u Sloveniju, u kamp Mojca gde su stekli nova znanja i prijatelje. Ognjen Kostić, Tijana Dabić, Filip Ćurčić i Milica Novaković preneli su iskustva koja bi rado ponovili.
M. Malbaški

Opširnije u štampanom izdanju