AKTUELNI SAZIV MELENACA SUMIRAO PRETHODNE REZULTATE

Investirano milion dinara

Izbori za Savet Mesne zajednice i Nadzorni odbor MZ Melenaca održaće se u nedelju, 23. maja. To je i prilika da se ukaže na to šta je u prethodne četiri godine urađeno.
– Više od milion dinara investirano je u selo. Rekonstruisan je trg u centru sa prilaznim stazama do zabavišta i Bibićeve kuće. Takođe, adaptiran je ovaj, za nas važan objekat. Uređena kompletna fasada, krov i stolarija. Sazidali smo potpuno i nove prostorije sa tribinama na stadionu FK „Rusanda” – istakao je Veselin Frajić, predsednik Saveta MZ i naveo da je izbušen i novi bunar za snabdevanje Melenaca vodom.
Iako je 2020. obeležila pandemija, Melenčani nisu stali sa radovima na poboljšanju kvalitata života. Saziv u 2021. ima ambiciozne planove za naredni period i nastaviće da ih ispunjava ukoliko im meštani ukažu poverenje.
– Glavni cilj je da se nastavi sa izgradnjom fekalne kanalizacije u delu sela koji je nema. S obzirom da se velika većina meštana bavi poljoprivredom i stočarstvom, pokušaćemo da saniramo više atarskih puteva (do sad je urađen atarski put u dužini od 1.600 metara) i uradimo elektrifikaciju salaša. Kao i do sada, rešavaćemo sve probleme na koje nam meštani budu ukazivali – poručio je prvi čovek Saveta.
M. Malbaški

Opširnije u štampanom izdanju