AUTO SERVIS „JOVIN“ NA LAZAREVAČKOM DRUMU: Prekontrolišite besplatno svoje vozilo

Vozači iz Zrenjanina i okoline, od 23. do 25. aprila, mogu potpuno besplatno da provere ispravnost amortizera, akumulatora, stanja kočione tečnosti, stanja i količine rashladne tečnosti i proveru pritiska i dubine šara na pneumaticima. Naime, Auto servis „Jovin“, koji se nalazi na Lazarevačkom drumu bb, uz podršku „Motoo mreže“ nezavisnih auto servisa čiji je član, organizuje besplatni preventivni pregled tehničke ispravnosti određenih sistema na vozilu. Ukupno vreme testiranja je oko 15 minuta i odnosi se na sve modele i tipove putničkih vozila! 
Prilikom testiranja amortizera koristi se mašina za testiranje koja meri stepen istrošenosti amortizera. Svaki amortizer se zasebno ispituje tako što se svaki točak ponaosob izlaže različitim vibracijama, dok se ispravnost akumulatora ispituje „boš“ uređajem „bat131“. Provera stanja kočione tečnosti se obavlja ate „bft320“ uređajem kojim se meri tačka ključanja ove tečnosti i sadržina vlage u njoj, dok se provera rashladne tečnosti meri uređajem koji se zove „refraktometar“ i njime se utvrđuje tačka mržnjenja.
Na kraju svih ovih merenja dobija se štampani izveštaj u kome su navedene sve izmerene vrednosti kao i pojašnjenja dobijenih rezultata koji su jednostavni za čitanje i tumačenje.
Dodatno, sve učesnike očekuju prigodni pokloni i specijalne povoljnosti na određene rezervne delove, opremu i servisne usluge, a kao glavnu nagradu najsrećnijem učesniku Auto servis „Jovin“ poklanja vaučer pomoći na putu za Srbiju i Evropu.
Ovakvom preventivnom akcijom „Moto servisna mreža“ i partner Auto servis „Jovin“ nastoje da kontinuirano, visokim kvalitetom pruženih servisnih usluga, vozni park učine bezbednijim i da vlasnici vozila istovremeno budu zadovolji pruženom uslugom.


L.Z.