„Aviv park“ pravi čaroliju

U subotu, 2. jula, od 17 do 21 čas, biće održan prvi „Magični show“ u „Aviv Parku“ u Zrenjaninu.

Magični show” je mađioničarski i pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta, od najmlađih, pa sve do tinejdžera, ali i za roditelje. Izuzetno je zabavan, mađioničari direktno komuniciraju sa decom, igraju se i zabavljaju sa njima, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.

– Publiku čeka nezaboravna zabava, druženje sa mađioničarima, zabavne igre i puno mađioničarskih rekvizita koje će i najmlađi moći da probaju i da se okušaju u ulozi „pravog“ čarobnjaka. Pored njih, doći će prelepe princeze i vile koje će biti kao „statue“ postavljene po našem Parku, pa će ljudi moći da se fotografišu pored fenomenalnih kostimiranih dama. Pored svega toga posetioce očekuje jedinstveni vatreni performans animatora koji će manipulisati vatrenim rekvizitima – najavljuju iz „Aviva“.

Pored magije i čarolije na platou Aviv Parka” Zrenjanin, održaće se i pravi vatreni performans prelepih plesačica koje će, sve vreme dok plešu, praviti svetlosni spektakl sa svojim rekvizitima i pravom vatrom.

– Ostaćete bez daha kada budete videli njihove savršeno usklađene nastupe! – obećavaju organizatori i dodaju: – Dovedite decu, ne, nije varka – pravimo čaroliju u sred Aviv Parka!”

S.K.