BIOSKOP KULTURNOG CENTRA: U Cinemi za vikend

U bioskopu Cinema Kulturnog centra Zrenjanina, od petka, 30. juna, do nedelje, 2. jula, od 16 i 18 časova prikazuje se animirani film „Grozan ja 3“ (Despicable Me 3), sinhronizovan na srpski jezik. Sinhronizacija: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković i drugi.

Reč je o crtanoj komediji u žanru porodičnog i avanturističkog filma. Gru, Lusi i njihove ćerkice Mango, Edit i Agnes sa Malcima kreću u nezaboravnu avanturu. Ulaznica je 250 dinara.

U petak, 30. i subotu, 1. jula, od 20.30 časova, na repertoaru je film „Transformersi: Poslednji vitez“ (Transformers: The Las Knight), u režiji Majkla Bejna.

U najnovijem nastavku ljudi i transformersi su u ratu. Optimus Prajm se vraća na rodnu planetu, Sajberton, pronalazi način da je oživi ali za to mu je potreban artefakt koji se nalazi na Zemlji. Kako se navodi, „film ruši suštinske mitove transformers franšize i redefiniše značenje heroja”. Igraju Mark Valberg, Entoni Hopkins, Laura Hadok i dugi. Ulaznica je 250 dinara.

B.J.