BOGAT MUZIČKI PROGRAM ZA „DANE PIVA”: Filharmonija na Trgu slobode, „Legende” na Žitnom trgu

Tokom predstojećih „Dana piva”, tradicionalne manifestacije koja će u Zrenjaninu biti održana od 29. avgusta, do 3. septembra, Na Trgu slobode biće organizovana četiri koncerta. Prvi u nizu je koncert Zrenjaninske filharmonije, 31. avgusta, u 21 sat.

U petak, 1. septembra, na Trgu slobode je koncert „Bjelog dugmeta”, koji počinje u 22 sata – Goran Bregović, Alen Islamović, Mladen Vojičić – Tifoa… U subotu, 2. septembra, od 22 sata, biće koncert „Van Goga”, a u nedelju, 3. septembra, takođe od 22 sata, gostuju Marinko i Nikola Rokvić.

Prvog „pivskog dana”, u utorak, 29. avgusta, u 21 sat, na Žitnom trgu je koncerte grupe „Legende” a potom, u 23 sata, koncert Vlatka Stefanovskog. Iz večeri u veče, tokom trajanja pivske manifestacije, biće na Žitnom trgu po dva koncerta, od 21, odnosno 23 sata. U sredu, 30. avgusta – „Kepa and The Free Spirits” i „Griva”, u četvrtak, 31. avgusta – „Laki keš” i „Atheist rap”, u petak, 1. septembra – „Tribute Zeppelin and AC-DC” i „Atomsko sklonište”, u subotu, 2. septembra – „Perpetuum Mobile” i „Goblin” i u nedelju, 3. sepetmbra – „Gift” i „Kal”.

B.J.