BONOVI ZA UŽINU SREDNJOŠKOLCIMA: Trud se uvek isplati

Kompanija „Mamma’s food“ se još jednom pokazala kao društveno odgovorna te je u saradnji sa Gradskom upravom i srednjim školama, nagradila 50 najuspešnijih srednjoškolaca, iz socijalno ugroženih porodica bonovima za užinu. Oni će dobijati bonove u vrednosti od 60 dinara koje će zamenjivati za hranu u objektima pomenute kompanije. Ovu akciju sprovode već pet godina za redom, a današnjem potpisivanju ugovora prisustvovali su direktori škola.
uzina-za-srednjoskolce

– Zahvaljujem se kompaniji „Mamma’s food“ i lokalnoj samoupravi za ovu aktivnost i nadam se da će potrajati – kaže Milan Radaković, direktor Zrenjaninske gimnazije u kojoj je 15 učenika dobilo ovu pomoć.

Direktor kompanije „Mamma’s food“ Nikola Cvejić pohvalio je saradnju sa Gradskom upravom, direktorima srednjih škola i Sportskim savezom. Prošle nedelje su i sportisti dobili bonove, a svake godine doniraju i dve tone zamrznute hrane manastiru Visoki Dečani. Vrednost ovih akcija je dva miliona dinara na godišnjem nivou.

uzina-za-srednjoskolce1

Zoran Kovački, zamenik načelnice odeljenja za društvene delatnosti, poručio je đacima da se trude da budu dobri jer neko uvek prepozna i ceni rad, kao što čini i firma „Mamma’s food“.

I. I.