BROJNIM MANIFESTACIJAMA OBELEŽEN DAN STUDENATA U STUDENTSKOM DOMU

Kada je reč o studentskom životu i studentskom standardu u Zrenjaninu, studenti su uglavnom zadovoljni, a ključni problem jeste nedostatak menze – rekao je Dragan Lazić, student-prodekan na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin” i stanar Doma „Mihajlo Predić – dr Miša”.
– Nadamo se da će ovakve manifestacije doprineti da se studentima obezbede što bolji uslovi života. Imamo praksu, mogućnost zaposlenja, studenti vole ovaj grad, žele da ostanu u njemu, posle određenog broja godina priraste im srcu i želja nam je da svi zajedno, koji smo ovde prisutni, radimo da uslovi budu što bolji i da studenata u Zrenjaninu bude što više.
Tokom prethodnih mesec dana, akademci su se takmičili u fudbalu, košarci, odbojci, vaterpolu, pikadu i stonom tenisu. Najboljima su 4. aprila uručene nagrade. Dvorište Studentskog doma bilo je toga dana prepuno mladih, a podršku su im dali i brojni gosti – među kojima i načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević, i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, pomoćnici Duško Radišić i Simo Salapura, član Gradskog veća Slaviša Vlačić…

M. Bečejac

Opširnije u štampanom izdanju