CENTAR ZA EDUKACIJU „BIG BEN”: Upis novih polaznika

Centar za edukaciju „Big Ben” dodelio je u petak, 1.septembra, u Hotelu „Vojvodina” diplome svojim polaznicima za uspešno položene Kembridž ispite engleskog jezika B2 nivoa, ali i za obrazovno-razvojne programe. U pitanju su kursevi – mentalna aritmetika suan pan i brzo čitanje sa razumevanjem.
Kako navode u školi „Big Ben”, mentalna aritmetika suan pan jedina ima pravi metodološki pristup i daje merljive rezultate poboljšanja koncentracije, pažnje i slušanja kod svakog deteta. Ovim programom se ubrzavaju procesi koji se odvijaju u mozgu, odnosno istovremeno se podstiče upotreba leve i desne hemisfere mozga. To doprinosi uravnoteženom razvoju mozga, što je veoma važna stvar za decu u razvoju uzrasta od pet do 14 godina, kojima je ovaj program namenjen.
Još jedan jedinstveni program u Zrenjaninu koji nudi centar „Big Ben” jeste i Brzo čitanje sa razumevanjem FFD, namenjen deci uzrasta od 12 godina, srednjoškolcima, studentima ali i odraslim osobama. Ovaj program ubrzava sam proces učenja i pamćenja. Uči polaznike tehnikama organizovanja misli, bitnih informacija u tekstu, lakšeg pamćenje formula, definicija i nabrajanja. Nastava traje pet nedelja što je dovoljno da se uz rad kod kuće izbace stare loše navike učenja i zamene novim i efikasnijim.

2-b-big ben
Pored obrazovno-razvojnih programa i kurseva engleskog, „Big Ben” organizuje i časove nemačkog jezika. Nastava stranih jezika namenjena je svim uzrastima i nivoima znanja jezika, a polaznici nakon završenih kurseva uspešno polažu međunarodno priznate ispite, budući da Centar za edukaciju „Big Ben” ima dugogodišnju saradnju sa Britanskim savetom iz Beograda i Gete institutom.
Svi predavači u Centru su stručni i imaju dugogodišnje iskustvo u radu, koriste razvijenu metodiku, uz upotrebu audio-vizuelnih sredstava.
Upis novih đaka na kurseve engleskog i nemačkog jezika, kao i na programe Brzo čitanje sa razumevanjem i Mentalna aritmetika Suan pan traje do 15. septembra. Centar za edukaciju „Big Ben” nalazi se na dve lokacije, u ulici 4. juli 22/13 i Stražilovska 54 na Bagljašu. Za dodatne informacije zainteresovani mogu pozvati na broj: 069/155-61-62.

M.M.