DAN OTVORENIH VRATA ZA BUDUĆE POLICAJCE: Informisanje o konkursu, ispitu, obuci…

Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa policijskim upravama i uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, organizuje Dan otvorenih vrata tokom koje su planirane aktivnosti koje za cilj imaju informisanje građana i potencijalnih kandidata u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.

– Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju dobiće sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate, i kako izgleda postupak izbora kandidata i kvalifikacioni ispit – navodi se u saopštenju Policijske uprave Zrenjanin. – Takođe, građani će saznati više o policijskoj profesiji, selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Dan otvorenih vrata održaće se u Opštini Nova Crnja 9. jula od 11 do 13 časova, u Policijskoj stanici u sali za sastanke, Ulica JNA broj 110. U Opštini Sečanj biće 10. jula, u periodu od 11 do 13 časova, u zgradi SO Sečanj, prostorija male većnice, Ulica vožda Karađorđa 59. U Gradu Zrenjaninu biće narednog dana, 11. jula, od 11 do 13 časova, u Policijskoj upravi, Ulica dr Zorana Kamenkovića 10, na 1. spratu u sali za sastanke.