„DANI PIVA“ NA POLA PUTA: Bogat program za sve generacije i ukuse

Na drugoj večeri stend-ap komedije sinoć su se predstavili Ivan Nikolić i Raša Nestorović, stend-ap komičari su ovde gosti svake večeri, osim petka, od 20 časova. Na bini ispred zgrade Vojvođanske banke pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić otvorio je sinoć 14. Međunarodni festival folklora „Lala“.
U „Aviv Parku“ je sinoć bio koncert Goce Tržan. Počelo je i takmičenje u brzom ispšijanju piva, čije je finale u subotu, 27. avgusta. Dejan Cukić i „Del Arno Bаnd“ zapenušali su drugo pivsko veče u čijem su ritmu zapevali i zaigrali mnogobrojni posetioci..
Ovogodišei programa „Dana piva“ se održava na šesnaest bina. Na Trgu slobode je večeras u 21 čas koncert Zrenjaninske filharmonije, u petak u 22 Zdravko Čolić, a u subotu i u nedelju, u isto vreme, Saša Kovačević, odnosno Crvena jabuka.
Na Žitnom trgu je u večeras u 21.15 časova koncert Ortodoks Keltsa, a od 23 sata grupa Hipnotajzd.
Na Pešačkom mostu je Sajam knjiga, na Parkingu kod Centralne apoteke „Gomeks“, prodajna izložba domaće radinosti.,
U Gimnazijskoj ulici je „PerSu“ dečji program, večeras u 19 časova je koncert Pinkovih zvezdica i Leontine Vukomanović, a u petak, subotu i nedelju predstave za najmlađe i plesno muzički program.
U subotu je na Motelu Ada Šumica od 10, do 19 časova Izložba pasa svih rasa. U Lovačkom domu na Mihajlovačkom drumu je u subotu, 27. avgusta, od 9 časova, 9. Takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša u organizaciji Lovačkog društva „Fazan“ Zrenjanin.
Predstoji i niz sportskih nadmetanja – karate, tekvondo, aikido, džudo, boks, bejzbol, mačevanje, odbojka, fudbal, atletika, vaterpolo, sportski ribolov, školica skutera…

B. Jajić

FOTO: Jovan Drndak Njegović

_MG_6869_resizedeca sa tatom
B.Jajić