DECENIJA RADA „GAMA PET ŠOPA”: Novi prostor i raznovrsnija ponuda

Prodavnica robe za kućne ljubimce „Gama pet šop” postoji već 10 godina, a od decembra prošle godine nalazi na novoj adresi, u većem objektu, u ulici Koče Kolarova.
– Nov prostor omogućio je da se proširi i delatnost ovog pet šopa, tako da je sada u ponudi više ekskluzivnije robe nego ranije – kaže Svetlana Zlokas iz „Gama pet šopa”.
U prostranoj radnji u novoj zgradi u ponudi je kompletna oprema za sve vrste kućnih ljubimaca – pse, mačke, ptice, glodare, ribice.
– Uvoznici smo žičanih kaveza, ležaljki za ljubimce, transportera, konzervirane i suve hrane, posuda za hranu. Osim toga, u ponudi imamo i pelene za kućne ljubimce, kompletnu kozmetiku, od šampona, maramica za higijenu do različitih vrsta četki. Od životinja prodajemo samo ribice – navodi Svetlana Zlokas.
U sklopu „Gama pet šopa” nalazi se i veterinarska apoteka, u kojoj se mogu pronaći medicinska hrana za ljubimce koji imaju neki problem, zatim vitamini, spot-on ampule protiv krpelja i buva različitih proizvođača, obične i ogrlice na biljnoj bazi, sredstva za negu ušiju, mleko za štence, kao i kreme – cinkvitaminska mast i flogocid. Osim široke palete medicinskih proizvoda, mušterijama je na raspologanju i stručna pomoć veterinara sa kojim se mogu posavetovati oko svojih ljubimaca.
Radnim danima u „Gama pet šopu” je dinamično, pristiže nova roba, dolaze mušterije, a dva puta nedeljno, ili češće u zavisnosti od dogovora, tu je i grumer – frizer pasa i mačaka, koji, u salonu koji se nalazi u sklopu ovog pet šopa, šiša ljubimce.
„Gama pet šop” izlazi u susret vlasnicima kućnih ljubimaca i mnogim sniženjima.
– Sredom imamo popust na hranu „rojal kanin”, 15 odsto na rinfuz, pet na originalna pakovanja i 10 odsto na razmer za mace. Ponedeljkom imamo promociju hrane „cibau”. Uvek imamo nešto na akciji, trenutno je to silikonski posip za mačke – kaže Svetlana Zlokas, podsećajući kupce da obrate pažnju na korpu sa proizvodima koji su na sniženju, koja se nalazi na ulazu u radnju u blizini kase.

M.Maričić

rsz_1-gama_pet_trgovkinje