Diplome „Vuk Karadžić” pentru 283 de elevii ai școlilor primare și celor medii

Elevilor s-au acordat diplome și cărți corespunzătoare

Acordarea diplomei „Vuk Karadžić” în cadrul ceremoniei tradiționale organizată de Municipalitaea Zrenianin a avut loc zilele trecute, în Grădina orașului. Organizată în fiecare an de Orașul Zrenjanin, pentru cei mai buni elevi ale școlilor primare și medii de pe teritoriul orașului, comunei Zrenjanin în anul școlar 2019-2020.
Elevilor, profesorilor și părințiilor, celor prezenți care au participat la ceremonie s-a adresat viceprimarul orașului Zrenjanin, Saša Santovac, iar diplomele „Vuk Karadžić” au fost înmânate elevilor de către primarii adjuncți Duško Radišić, Simo Salapura și Dragan Ćapin.
În acest an școlar, 166 de elevi de la școlile primare și 117 din școlile medii au obținut diplome „Vuk Karadžić”. Elevilor li s-au acordat diplome și cărți corespunzătoare a celor mai importanți autori ai literaturii naționale, iar Orașul Zrenjanin, în cooperare cu Instituția Publică „Sportski objekti”, a permis, recreație gratuită, până la sfârșitul anului, să viziteze gratis piscina orașului. Listele cu numele elevilor vor fi la casa de bilete a piscinei și este necesar să arate un document de identificare și va primi intrare gratuită.
M. V.

Opširnije u štampanom izdanju