DODELA NAGRADA ZA LIČNOST GODINE LISTA „ZRENjANIN”

Plakete za ličnost godine po izboru čitalaca lista „Zrenjanin” uručene su u ponedeljak, 25. januara, u u salonu Istorijskog arhiva. Nagrade je urućio glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin” Dalibor Bubnjević, zahvalivši se čitaocima koji su najpre nominovali ličnosti, a potom i glasali za svoje favorite.
Najpopularniji političar u ovom izboru bio je Goran Knežević. Tik iza njega po čitalačkim glasovima bio je gradonačelnik Čedomir Janjić, dok je predsednik Opštine Nova Crnja Pera Milankov zauzeo treće mesto.
U oblasti privrede prvi na rang listi bio je Budimir Jovanović. Drugo mesto zauzeo je Goran Kovačević, a treće Mile Dragić.
Đula Madaras je ovoga puta osvojio najviše glasova u kategoriji poljoprivrede. Slede ga braća Mrkšić i Dragan Kleut.
U oblasti medija prvo mesto odneo je Mile Novaković, urednik u RTS-u. Druga je bila Dubravka Popović, vlasnica RTV „Santos”, a treća Danica Radić, vlasnica KTV-a.
Za najpopularniju ličnost u oblasti kulture izabrana je spisateljica Olivera Skoko. Druga u oblasti kulture bila je Biljana Dimitrijević Martinov. Treći u oblasti kulture bio je istoričar Igor Micov.
U oblasti prosvete za ličnost godine izabran je istoričar Milan Radaković. Druga u ovoj oblasti bila je Biljana Kerkez, a treći je bio Milinko Babić.
U oblasti medicine najviše glasova dobila je kardiolog dr Slavenka Petković Ćurić. Drugi u ovoj oblasti bio je dr Branislav Martinov, a treći dr Dušan Slankamenac.

nagrade 2 nagrade 3 nagrade 4 nagrade 5 nagrade 6 nagrade 7 nagrade 8