DONACIJA FUDBALSKOG SAVEZA: Oprema i lopte klubovima iz Zrenjanina i okoline

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) boravili su u Zrenjaninu gde su sportskim klubovima donirali garniture dresova, lopte i štucne, kako bi lakše prebrodili posledice kovida 19.

Delegaciju je predvodio predsednik FSS Slaviša Kokeza, a među gostima bili su i Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, i fudbaler Duško Tošić. Domaćini su bili Goran Starčević, predsednik Fudbalskog saveza grada, Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika.

Ukupno 27 klubova dobilo je ovu opremu od FSS-a.

– Fudbalski savez donira koliko je u mogućnosti, nadamo se da će ovo pomoći klubovima i da će bar malo podići sve na viši nivo. Mislim da smo mnogo pomogli i samim prisustvom, ovde sam bio pre dugo godina i drago mi je da sam opet video ljude koji se bore za fudbal u Zrenjaninu – kazao je Ljubiša Tumbaković.

– Uvek mi je drago kada dodjem u Zrenjanin, to se jako retko desi, ali sam sada na poziv ljudi iz Saveza oberučke prihvatio. Zrenjanin je fudbalski grad i nadam se da će se prvoligaški fudbal vratiti ovde – rekao je Duško Tošić.

D. Petrović