FIRMA „DARMATIK” OVE GODINE OBELEŽAVA MALI JUBILEJ: Energija koja vam je potrebna

Širenjem obima posla i otvaranjem nove prodavnice u Kikindi, firma „Darmatik” ove godine obeležava 15 godina uspešnog poslovanja. Osnovna delatnost „Darmatika” je instalacija i prodaja proizvoda za grejanje, klimatizaciju, vodovod i ventilaciju, a danas se u njihovom asortimanu nalazi više od 3.000 proizvoda. Neki od proizvoda koje imaju u svom asortimanu su: 
– Invertorske klime, kojima se postiže izuzetna ušteda, te se mogu koristiti i za grejanje prostorija, kada spoljna temperatura dostiže – 20 stepeni Celzijusa;
– Klime marke „gre”, koje svojim kvalitetom opravdavaju svoju zastupljenost na domaćem tržištu;
– Gasni kotlovi za grejanje poznatih svetskih brenova „remeha”, „vailant proterm“ i „bergen”, čiji je zastupnik od osnivanja.
– „Darmatik” se, osim prodaje i ugradnje, bavi i izradom idejnih rešenja u oblasti grejanja i klimatizacije kao i detaljnim praćenjem čitavog procesa od nacrta, nabavke, prevoza do ugradnje i puštanja u rad svih elemenata grejanja i klimatizacije – navodi vlasnik firme Milan Matić i dodaje da je, povodom otvaranja novog poslovnog prostora u Kikindi, firma za svoje kupce obezbedila povoljne uslove kupovine opreme za grejanje i klimatizaciju uz niske cene i mogućnost apliciranja za kredite na period do 7 godina ili kupovinom preko administrativne zabrane na 12 meseci.
„Darmatik” je ime, poznato pre svega po kvalitetu usluge, korektnom odnosu prema korisnicima, saradnicima i kupcima, što dokazuje dugogodišnje prisustvo na tržištu, a što će, kako navodi vlasnik firme, sigurno prepoznati i stanovnici Kikinde.


L.Z.