FOTO USPOMENE NA KRAJU ŠKOLSKE GODINE : RASTANAK SA UČITELjICAMA I UČITELjIMA PRED POLAZAK U VIŠE RAZREDE

Četvrtaci „Sonje Marinković”
Savesni, kreativni, iskreni, uspešni u matematici, likovnom i muzičkom – reči su kojima odeljenske starešine četvrtaka u Osnovnoj školi „Sonja Marinković” na rastanku opisuju svoje đake.
Učiteljica Vesna Jovanović ispraća četvrti jedan, Marta Jovanović četvrti dva, a dojučerašnji đaci četvrtog tri u Mihajlovu, spakovali su torbe kod učiteljice Kornelije Pavlovič. U Lukinom Selu učiteljica Judit Milankov ispratila je đake četvrtog četiri, a učiteljica Snežane Radivojev učenike četvrtog pet. Pohvale za uspehe u matematici u četvrtom dva zaslužili su Ana Nađ, Viktor Pecikoza, Oskar Šinko i Beata Kadar, a Valentinu Keseg drugari iz klupe zapamtili su po talentu za crtanje. Učiteljica Vesna naročito hvali Aleksandra Morana iz četvrtog jedan koji je pohađao školu za talentovane, organizovanu na opštinskom nivou. Sumirajući utiske o deci koju su četiri godine podučavale, učiteljice kažu: „Oni su san svakog nastavnika”.
LjILjANA ĐURIĆ

08 - 3e - sonja marinkovic 4-4 08 - 3d - sonja marinkovic 4-3 08 - 3b - sonja marinkovic 4-1 08 - 3a - sonja marinkovic 4-5