FUDBAL-PODRUČNA LIGA ZRENANIN: BOTOŠANI BLIZU TITULE, IZNENAĐENjE U KUMANU

Govedar pogodio sa 60 metara

Mladost iz Lukićeva u poslednjih pet kola postigla je 18 golova, a onaj o kome će se dugo pričati delo je Marka Govedara koji je u Bočaru bio precizan sa svoje polovine terena
Fudbalerima Omladinac FAM-a za titulu jesenjeg prvaka biće dovoljno da u dva meča na svom terenu trijumfuju, a na ruku im ide i poraz najbližeg Potisja. Botošani su bili sigurni u Mokrinu gde su zabeležili desetu pobedu. Put ka trijumfu trasirao je Marko Novak golom iz slobodnog udarca sa 20 metara. Do kraja meča precizni su bili i Slađan Novković i Srđan Radičević.
Iznenađenje kola priredili su Kumančani. Protiv favorizovanih gostiju iz Knićanina poveli su u 25. minutu golom Miroslava Marića. Isti igrač udvostručio je prednost u 58. minutu. Samo pet minuta kasnije konačan uspeh je najavio Radoslav Letić. Gosti su se prenuli u 80. minutu nakon gola Aleksandra Stankovića. U periodu napadačke igre Potisja, njihovoj odbrani dva puta je pobegao Dejan Vijoglavin i povećao rezultat na 5:1. Poraz je u finišu ublažio Željko Kodić sa dva gola, od kojih je jedan bio iz penala. Sudija je žutim kartonima opomenuo šest puta domaći tim, a goste ni jednom.

N. M.
Opširnije u štampanom izdanju