FUTSAL REPREZENTACIJA SRBIJE IGRALA U ZRENJANINU SA AZERBEJDŽANOM

Provera forme sa jakom ekipom

Posle pobede nad Brazilom u Nišu (3:0) i poraza od iste ekipe u Beogradu (1:4), futsal reprezentacija Srbije je u Zrenjaninu izgubila od Azerbejdžana (2:1). Reč je o prijateljskim mečevima na kojima naša selekcija proverava formu uoči kvalifikacija za odlazak na prvenstvo sveta 2020. gorine.
Futsal spektakl u Kristalnoj dvorani imao je i humani karakter – prihod od ulaznica (koje su koštale 50 dinara) prosleđen humanitarnom fondu „Sportom za bolje sutra”. Pre glavnog meča, sastale su se kadetske selekcije Srbije i KMF SAS, a bolji su bili reprezentativci (4:0).


Dres Srbije nosio je Zrenjaninac Nikola Matijević, dok su preostala dvojica naših sugrađana ovoga puta izostali. Slobodan Rajčević je posle meča sa Brazilom morao da se vrati u svoj klub, a Kristijan Radin zbog obaveza nije mogao da dođe iz Finske.
– Čestitam reprezentaciji Azerbejdžana, pokazali su da će biti ozbiljan kandidat za visok plasman na svetskom prvenstvu u Litvaniji naredne godine. Srećan sam što sam igrao u svom gradu, pred zrenjaninskom publikom i bio sam izuzetno motivisan – rekao je Matijević.
Srbija: Antonić, Petrov, Matijević, Rakić, Vesić (1), Mutavdžić, Pešić, Pavlović, Lazarević, Vukadinović, Marinković i Koljajić.
D. PETROVIĆ