„GAMA PET” MARKET ZA LJUBIMCE: Prvi rođendan

Megamarket i veterinarska apoteka za kućne ljubimce „Gama pet” koji se nalazi u Koče Kolarovoj ulici juče je proslavio svoj prvi rođendan. Tom prilikom obezbeđen je veliki broj akcija, prigodnih poklona za kupce i četvoronožne potrošače, kao i popusti na svaku kupovinu.

– Mi kao firma uspešno poslujemo već dugo godina, počeli smo u malom objektu nedaleko od ovog, ali smo zbog povećanog posla, proizvoda na tržištu i broja kupaca proširili svoje kapacitete. Prošle godine smo svečano otvorili ovaj objekat, a danas, godinu dana kasnije, zadovoljni smo onim što je iza nas. Obezbedili smo veliki broj poklona, 10 odsto popusta na kompletan asortiman u našoj radnji, što se odnosi i na proizvode veterinarske apoteke. Očekujemo da se našem pozivu odazove veliki broj prijatelja, kupaca, deci ćemo deliti balone, kalendarčiće, kao i druge prigodne novogodišnje poklone u znak pažnje i vernosti – rekla je Zorica Cabadaj Ankić vlasnica firme „Gama pet”.

U ovom maloprodajnom objektu koji je jedan od većih u našem gradu može se kupiti kvalitetna i raznovrsna hrana za sve vrste kućnih ljubimaca renomiranih svetskih proizvođača, veterinarski preparati i lekovi, kozmetika, oprema za akvaristiku, kao i velik broj aksesoara za četvoronošce. Takođe, u objektu radi i salon za negu ljubimaca.

M.Ml.