Građani u direktnoj komunikaciji sa poslanicima

Danas je, u prisustvu brojnih zvanica, svečano otvorena Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima. Ova prostorija, u kojoj se nekada nalazila kancelarija Pokreta „Ravnopravnost“, u ulici Cara Dušana 12, adaptirana je u okviru projekta „Ljudi na prvom mestu”, koji sprovode USAID i Centar za slobodne izbore i demokratiju CeSID, a podršku za njeno otvaranje dao je i Grad Zrenjanin.
Građani će ubuduće imati priliku da u direktnom kontaktu sa poslanicima u Skupštini Srbije saznaju informacije o radu najvišeg zakonodavnog tela, kao i da narodnim predstavnicima u republičkom parlamentu izlože svoje probleme.
Otvaranju kancelarije prisustvovali su i poslanici SVM i SNS Elvira Kovač i Mirko Krlić, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik i pomoćnik Saša Santovac i Duško Radišić, načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Dušan Šijan i drugi.
Kancelarija će vrata otvarati svakog radnog dana od 10 do 12 časova, osim četvrtkom kada će joj radno vreme biti od 16 do 18 časova, dok tokom vikenda neće raditi.
S.V.

kanc kancelarija kancelarija za komunikaciju poslanika