GRADONAČELNIK ZRENJANINA POSETIO PUNKT „EKO GRADNJE“: Zimsko održavanje puteva je u sigurnim rukama

Održavanje 400 kilometara lokalnih puteva na području Grada Zrenjanina i još 200 kilometara puteva koje održava Javno preduzeće „Putevi Srbije“, u sigurnim je rukama. Moguće je da ćemo se u to uveriti već narednih dana, jer se najavljuje zahlađenje i moguće padavine. Predstavnici „Eko gradnje“ uverili su me da raspolažu obučenim ljudstvom, tehnikom da i ove godine uspešno odgovore svojim obavezama.

Ovim rečima je gradonačelnik Zrenjanina ocenio spremnost „Eko gradnje“ za rad u zimskim uslovima, prlikom današnje posete njenog punkta u indsutrijskoj zoni „Bagljaš“.

Kako je izjavio Siniša Kukin, rukovodilac zimske službe „Eko gradnje“ na raspolaganju je kompletna mehanizacija, čak i više od zahtava predviđenih Planom rada u zimskim uslovima izrađenih u nadležnim službama Grada Zrenjanina.

Efikasnosti rada na održavanju puteva doprineće i punkt „Puteva Srbije“ u blizini baze „Eko gradnje“, čija se gradnja privodi kraju. Na licu mesta je i 130 tona soli i 200 kubnih metara agregata za posipanje kolovoza, a naručene su i dodatne količine.

M. S-n.

Foto: Jovan Drndak Njegović