GRADSKI ODBOR SNS-a: Pobeda uprkos divljačkoj kampanji protiv naših čelnika

– Bilo je mnogo problema u ovoj kampanji – problem vode, korone, divljačka kampanja je vođena protiv nas, a pre svega protiv mene lično i čelnika grada, ali narod ne možete slagati, on zna kome veruje i koga ceni. Preko 60 odsto glasova – to je ono šta smo i kako radili. Malo me i brine taj rezultat  jer kao odgovoran čovek razmišljam šta dalje. Ovih dana ćemo inovirati svoj predizborni program i zajedno pokušati da napravimo dobar plan kako bi građani Zrenjanina živeli bolje i kvalitetnije – izjavio je večeras Goran Knežević, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke nakon objavljivanja preliminarnih rezultata izbora.

On je takođe rekao da je izlaznost na izbore u Zrenjaninu donekle zadovoljavajuća.

– Na ove izbore je izašlo 41,7 odsto Zrenjaninaca, odnosno nešto manje za desetak procentnih poena nego na prethodnim izborima, ali tada je bilo 108 hiljada glasača, a ove godine 103 hiljade. Uz prirodni odliv i sve što se događalo, može se reći da je ovo u nekim granicama zadovoljavajuće – objasnio je Knežević.

Takođe je naveo da je pobeda SNS-a na republičkim izborima najbolji rezultat koji je jedna stranka ostvarila od uvođenja višestranačja u Srbiji.

– To se nikada više neće ponoviti i zato treba da budemo ponosni što smo bili deo ove priče. Pre svega čestitke za Aleksandra Vučića, za sve nas, a čestitam i svima građanima Zrenjanina i Srbije koji su imali hrabrost da uprkos kampanji koja su se vodila protiv izbora ipak izađu i glasaju – poručio je Goran Knežević, zahvalivši se stranačkim aktivistima i članovima.

Ekipa novinara