Hírek a Sonja Marinković Általános Iskolából

Birtokukba veszik a diákok a tornateremet

Majdnem öt évvel a szentmihályi iskola tornatermének a hivatalos átadását követően az újonnan épült épület megkapott minden szükséges engedélyt a működéshez. Ezzel a szentmihályi diákok már a második félévben birtokukba vehetik az épületet.
– Nagybecskerek Város Önkormányzatának, Simo Salapura polgármester úrnak, Jelena Travar Miljevićnek a polgármester segédének, valamint minden szakmunkatárs erőfeszítéseinek köszönve, sikerült ennek a nehéz és hosszadalmas útnak a végéhez érnünk. Ezzel minden biztonsági előírásnak megfelelő tornatermet vehetnek birtokukba diákjaink. Az előttünk álló 2022-es esztendőben egy igen fontos feladat előtt állunk, hogy minél sikeresebben használjuk ki ezt az új lehetőséget, és új sport kiívásokat tűzzünk ki magunk elé.2022. 01.17-én 12 órakor az új tornaetrem előtt ünnepélyes keretek között jelképesen átadjuk a terem kulcsát a diákparlamentünk és az önkormányzat képviselőinek.Ezúton szeretném minden diákot, szülőt, munkatársat a szentmihályi polgárokat, iskolánk támogatóit, valamint a tájékoztatási eszközök képviselőit, meghívni erre az eseményre-nyilatkozta lapunknak Jelena Jenovay a Sonja Marinković Általános Iskola igazgatónője.

  • Új ablakok az iskola utcai homlokzatán
    2021 utolsó napjaiban befejeződtek az iskola épületén megkezdett munkálatok. Vajdaság Autonóm Tartomány iskolák felújítása, valamint folyó karbantartására kiírt pályázatán a munkálatok 2. fázisára az iskola 1800000 dinárt kapott.
    Ezzel még 10 ablak cseréjét valósították meg, amelyből 1 ablak cseréjének a költségeit Nagybecsekrek város önkormányzata pénzelete. Ezzel az iskola utcai homlokzatán minden ablak cseréje megtörtént, amellyel megteremtődtek az előfeltételei a további karbantartási és felújítási munkálatoknak.