HOLIVUDSKI BLOKBASTERI U „SINESTARU“ U „AVIV PARKU“ OD 10 FEBRUARA

Dve pretpremijere i još dve premijere najvećih holivudskih blokbastera obeležiće prvu nedelju rada i dolazak najvećeg regionalnog bioskopskog lanca „Sinestar“ u Zrenjanin. Multipleks sa četiri sale, smešten u „Aviv Parku“, otvoriće vrata za sve posetioce u sredu 10. februara, a kako je imperativ ove kompanije da publika u Srbiji najnovija filmska ostvarenja gleda uporedo sa filmofilima u Njujorku, Parizu ili Londonu, ni u Zrenjaninu neće biti drugačije.
Na sam dan otvaranja zrenjaninskog CineStar-a zakazano je prikazivanje čak dve pretpremijere – „Deadpool“ i „Kako biti solo“.
Već za naredni dan, četvrtak 11. februar planirano je prikazivanje dve premijere filmova „Zulender 2“ i „Robinzon Kruso“.
Na redovnom repertoaru bioskopa s pet zvezdica, u prvoj radnoj nedelji naći će se i najveći holivudski hitovi poput „Povratnika“, „Podlih osam“, „Zločina na talasima“, „Mede sa severa“, „Alvina i veverica“, „Dobrog dinosaurusa“, ali i dugoočekivani nastavak legendarnog naučno-fantastičnog filmskog serijala „Star Wars: Buđenje sile“.
S.V.