HUMANITARNI KONCERT ZA SOCIJALNO UGROŽENE MALIŠANE: Za dečji osmeh

Fejsbuk grupa „Mame Zrenjaninke” u saradnji sa Crvenim krstom i Kulturnim centrom organizuje humanitarni koncert pod nazivom „Za dečji osmeh” koji će se održati 4. decembra u Kulturnom centru sa početkom u 18 časova.
Cilj koncerta je prikupljanje sredstava u vidu slatkiša, slaniša, sokića, neotpakovanih igračaka, školskog pribora, što je ujedno i ulaznica za koncert kojima će se napuniti paketići za dečicu koja su socijalno ugrožena. Na koncertu će nastupiti Kulturni centar ,,Svetozar Marković” Centar za očuvanje tradicije i kulture ,,Moja Sosa”, Kulturno-umetničko društvo „Lola” iz Perleza, Centar za igru, Plesni klub „Fri dens” (Free dance), Didi Marijana animatorka, deca iz vrtića ,,Bambi” i horić Muzičkog zabavišta ,,Sanjalice”.
– Po statistici Crvenog krsta Zrenjanin na našem području ima oko stotinak dece koja su socijalno ugrožena. Ovim putem pozivamo sve firme i ljude dobre volje da nam se pridruže i da svojim simboličnim doprinosom budu sponzori koncerta u vidu poslastica, igračaka i školskog pribora. Želimo da izmamimo najlepši osmeh naših mališana, a firmama koje su već prijavile učešće zahvaljujemo od srca – kaže Marijana Ristić, članica Fejsbuk grupe „Mame Zrenjaninke” i jedna od organizatorki.
Kontakt telefon za infomacije: 0644803292.

M.Ml