„GOMEX TOTAL“ SLAVI 13. ROĐENDAN: Proslava uz rođendansku tortu

Supermarket „Gomex total“, u nedelju 1. decembra, zajedno sa svojim potrošačima, proslaviće trinaestu godišnjicu poslovanja. Rođendansku zabavu obeležiće brojni popusti, promocije, degustacije i pokloni, kao i zabava za najmlađe, ali i neizbežna rođendanska torta koja će tačno u podne biti poslužena kupcima.
– U nedelju će potrošači imati priliku da uz „kasicu brojalicu“ kupe artikle na specijalnom rođendanskom popustu, a osim toga, najavljen je i dolazak preko dvadeset dobavljača koji će raditi promocije i degustacije. Obezbeđeni su i prigodni pokloni za kupce, te će ovo biti jedan od retkih rođendana gde gosti ne donose, već dobijaju poklone. Rođendan supermarketa „Gomex Total“ dodatno će uveličati „Imlek“, „Zlatiborac“, „Doncafe“, „Somboled“, „Topola“, „Dijamant“, „Vinarija Čoka“, „Don Don“, „Haribo“, „Mlekoprodukt“, „Albus“, „Unijapak“, „Golden Rouz“ i drugi – rekli su iz „Gomexa“.
Za najmlađe posetioce „Totala“ osmišljena je bogata zabava, koja će biti na programu od 10 do 13 časova, a nastupiće ekipa iz „Patrolnih šapa“, Frozen, Spajdermen, Klovn Bimbo, Štulaš, mađioničar Hari Magnus i Miki i Mini Maus…
Proslava 13. rođendana „Totala“ održaće se u istoimenom objektu u ulici Marka Oreškovića BB, u naselju Ruža Šulman.


L.Z.