INFORMACIJA ZA STUDENTE: Obrasci za smeštaj u domovima od ponedeljka

U Studentskom domu Mihajlo Predić – dr Miša”, od ponedeljka, 31. jula, studenti koji su zainteresovani za smeštaj, moći će da kupe obrasce za prijem u studentske domove u sastavu Studentskog centra Novi Sad. Obrazac je jedinstven za domove ove ustanove koji se nalaze u Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu.

Cena je 300 dinara. Prodaju se u Domu u Zrenjaninu od 8 do 12 časova.

Obrasci se mogu kupiti i u službi smeštaja u Novom Sadu.

studentski dom zr2

Studentski dom „Mihajlo Predić dr Miša” je dom II kategorije. Osnovan je 1963. godine, renoviran 2007. Ima 208 mesta, raspoređenih u 60 trokrevetnih i sedam četvorokrevetnih. U blizini se nalaze Tehnički fakultet Mihajlo Pupiun” i Visoka tehnička škola strukovnih studija.

Dom ima dve čitaonice i TV salu. Studenti smešteni u ovom domu mogu koristiti i domsku kantinu sa letnjom baštom, salu za rekreaciju sa teretanom kao i dvorište sa osvetljenim košarkaškim terenom.

U Zrenjaninu dom nema restoran za ishranu studenata, ali je studentima ishrana omogućena u restoranu Doma za učenike za učenike.

Konkurs za prijem je u toku, za brucoše od 1. do 15. septembra, a za studente starijih godina od 15. septembra do 31.oktobra. Detaljnije o konkursu na sajtu Studenskog centra Novi Sad. Informacije se mogu dobiti i u zrenjaninskom Domu.

M.B.