ODBOJKA NA PESKU: Na Peskari rekordan broj ekipa

Danas je na populatnom zrenjaninskom kupalištu Peskara počeo 10. „Vip beach masters 2017“ i 6. „Vip beach volley liga“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku i trajaće do nedelje, 23. jula, kada su na programu finalne utakmice.

Prijavljen je rekordan broj ekipa –  ukupno 41, 12 u konkurenciji odbojkašica i 29 u konkurenciji odbojkaša. Po prvi put nadmeći se devojke i mladići do 20. godina, prijavljene su četiri ekipe u ženskoj i sedam u muškoj konkurenciji. Pobednici će izboriti pravo da se takmiče na seniorskim turnirima.

Već prvog dana publika je imala prilike da uživa u kvalitetnim utakmicama i lepim potezima,  a svakako da će će finalne borbe doneti još mnogo uzbuđenja. Finale u ženskoj konkurenciji je u nedelju, 23. jula, od 15 časova. U 16 časova počinje školica odbojke koju vodi nekadašnji odbojkaški reprezentativac Srbije Đula Mešter. Sat kasnije je finale u muškoj konkurenciji

Osim Zrenjanina, turniri se igraju u još šest gradova, a završni turnir tradicionalno se održava na Adi Ciganliji u Beogradu, od 23 – 26. avgusta.

Tekst i foto: Damir Petrović

DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA