ISKLJUČENJA STRUJE U ČETVRTAK: Bez napona Banatski Despotovac, Krajišnik i delovi Elemira

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži, u četvrtak, 8. Marta, bez napona će od 9 do 10 časova biti kompleno naseljeno mesto Banatski Despotovac, a od 9 do 14 časova Krajišnik.

Od 9 do 12 časova bez napona će u Elemiru ostati delovi ulica: Vuka Karadžića – od Ive Lole Ribara do kvarta prema pruzi, Partizanska – od Vuka Karadžića do Maršala Tita, Ive Lole Ribara – od Vuka Karadžića do Aradačkog reda, Mladena Stojanovića – od Branka Surle do Aradačkog reda, Maršala Tita – od Ive Lole Ribara do Železničke, i Zdravka Čelara – od Maršala Tita do Aradačkog reda, kao i cele ulice: Dositeja Obradovića, Njegoševa, Aradački red, Železnička, Krajiška i Nušićev red.

Takođe u Elemiru, od 12.45 do 14.30 časova biće isključene ulice: Toze Markovića – od Zdravka Čelara do Grobljanske, Zmaj Jovina – od Proleterske do Boška Mijatova, dr Laze Mijatova i Partizanska – od Proleterske do Toze Markovića, Zdravka Čelara – od Proleterske do Lenjinove i Ive Lole Ribara – od Proleterske do pola između Lenjinove i Toze Markvića, kao i cele ulice Proleterska, Boška Mijatova i Đure Jakšića.

Od 10 do 11 časova struje neće biti u Kumanu, u ulicama: Žarka Turinskog – od Ljubice Odadžić do Makse Kovačeva i u delu ulce Žarka Turinskog – od Ljubice Odadžić do Makse Kovačeva.

M. S-n.