IVANA ŠPANOVIĆ ZAŠTITNO LICE PROIZVODA „BEOHEMIJE” –  „DUEL GOLD”: Srećna sam što me podržava kompanija iz rodnog grada

Nova linija praškastih i tečnih deterdženata za pranje veša premijum kvaliteta „Duel gold” predstavljena je juče u fabrici „Beohemija”, a zaštitno lice ove linije deterdženata jeste aktuelna svetska šampionka u skoku udalj u dvorani Ivana Španović, koja je promovisala i video sport koji snimila za „Duel gold”.

Ona se zahvalila firmi „Beohemija” na poverenju da je izaberu za svoju brend ambasadorku.

– Danas, posle svega što sam ostvarila, zadovoljstvo mi je što je kompanija iz mog rodnog grada tu da me podrži na daljem putu ka novim medaljama. Na snimanju je bilo fantastično, veliki tim ljudi je učestvovao, a video spot je na kraju ispao fenomenalno. Zahvalna sam kompaniji „Beohemija” i meni je bitno da ponosno predstavljam ljude koji me podržavaju – rekla je proslavljena atletičarka.

IMG_20180512_141354

Premijum linija „Duel gold” vrhunac je dosadašnjeg rada „Beohemije”, naglasio je komercijalni direktor kompanije Vladimir Mihajlović.

– Brend „Duel” postoji već dve decenije. Novi investitor u kompaniju „Beohemija” je za manje od godinu dana uložio, pored 27 miliova evra u akviziciju, još dodatnih 10 miliona evra, koje smo investirali u stabilizaciju poslovanja, usaglašavanje procesa porizvodnje, kao i u obnavljanje portfolija kompanije. „Beohemija” je pristuna u više od 15 zemalja u svetu, a na sedam tržišta ima organizovnu distribuciju koju realizujemo sa partnerima u regionu.

beohemija vladimir m

Direktorka službe kvaliteta u „Beohemiji” Ružica Golubović dodala je da su svi deterdženti iz asortimana bezbedni po okolini i biorazgradivi.

– Imamo najmoderniju fabriku za proizvodnju praškastih deterdženata u regionu sa japansko-holandskom tehnologijom, kod koje nema emisije čestica u vazduh i otpadnih voda kao u svim ostalim fabrikama u okruženju. Fabrika za proizvodnju tečnih deterdženata i omekšivača puštena je u rad 2010. godine.

Vlasnik „Beohemije” Davor Milićević kupio je u aprilu prošle godine ovu fabriku, koja je do tada bila u stečaju. Danas, posle godinu dana, „Beohemija” ide u pravcu održivog poslovanja, ističe Milićević.

– U prvih, teških godinu dana poslovanja, povećali smo proizvodnju i prodaju, a urađeno je mnogo i u delu finansijske stabilizacije kompanije. Najveći potencijal „Beohemije” jesu njeni zaposleni i zato ćemo nastaviti da investiramo u ljude, kao i u razvoj našeg proizvoda i osvajanje novih tržišta. Prema poslednjim izveštajima međunarodnih organizacija za rejting i analitičara održivosti, „Beohemija” spade među prve četiri kompanije kućne hemije u regionu. Zahvaljujem se i Vladi Republike Srbije na pobošljanim uslovima poslovanja, kao i Privrednoj komori Srbije.

Generalna direktorka „Beohemije” Maja Čečevac uručila je ambasadorki brenda Ivani Španović Duel gold medalju.

M.M.

IMG_20180512_135611