IVICA DAČIĆ NA ZAJEDNIČKOJ KONVENCIJI SNS I SPS U ZRENJANINU: Glasajmo za Aleksandra Vučića

Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima nije stranački kandidat, već kandidat naroda Srbije. Glasajući za Aleksandra Vučića, glasamo za svoj život, za budućnost Srbije i naše dece. Pobediće Srbija, stabilna Srbija, Srbija sa prijateljiima jakim i snažnim, Srbija poštovana i cenjena u svetu, koja brani istinu od zločinaca protiv Srba u Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji, koja hoće u Evropsku uniju, ali ne da bude antiratna baza ili da radi protiv Rusa ili drugih naših prijatelja. A to može da bude samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu.

Ovo je, između ostalog rekao predsednik Socijalističke partije Srbije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na zajedničkoj konvenciji podrške kandidatu za predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću, večeras u punoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, koju su održali SNS i SPS.

On je pozvao građane da glasaju za Aleksandra Vučića, za pobedu u prvom krugu. Pozvao je sve i sve one koji bi glasali za njega da glasaju za Aleksandra Vučića.

– Jedinstveno na izbore i pobeda je naša – poručio je Ivica Dačić. Stranaka ima mnogo, a Srbija je jedna. Olovku u ruke 2. aprila i izaberimo ono što je najbolje za sve nas, što je najbolje za Srbiju, što je najbolje za budućnost Srbije.

Na konvenciji su govorili i Željko Malušić, predsednik Gradskog odbora SPS Zrenjanin, dr Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbiora Socijaldemokratske partije Srbije za Vojvodinu i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja, gradonačelnik Zrenjaninana Čedomir Janjić, predsednik Pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović, kao i potpredsednik SNS Milenko Jovanov.

B.J.

SNS SPS KONVENCIJA 002 SNS SPS KONVENCIJA 003 SNS SPS KONVENCIJA 004 SNS SPS KONVENCIJA 005 SNS SPS KONVENCIJA 006 SNS SPS KONVENCIJA 007 SNS SPS KONVENCIJA 008 SNS SPS KONVENCIJA 009 SNS SPS KONVENCIJA 010 SNS SPS KONVENCIJA 011 SNS SPS KONVENCIJA 012 SNS SPS KONVENCIJA 013 SNS SPS KONVENCIJA 014 SNS SPS KONVENCIJA 015 SNS SPS KONVENCIJA 016