JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“: Izliveni temalji oba buduća objekta

Radovi na gradilištu postrojenja za prečišćavanje pitke vode odvijaju se u skladu sa predviđenom dinamikom i dosadašnje česte promene vremenskih prilika nisu uticale na realizaciju postavljenih ciljeva.
– Nakon završetka betoniranja pregradnih i spoljnih zidova bazena za prijem sirove vode, u toku je betoniranje krovnog dela ovog bazena. Tokom prethodnog vikenda izliveni su temelji budućeg objekta za smeštaj opreme za jonsku izmenu, kao i na budućem objektu za smeštaj opreme za ultrafiltraciju i reverznu osmozu- kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin o toku radova na izgradnji objekata u kojima će biti smeštena oprema postrojenja za prečišćavanje vode.
On je ukazao i da je pored bazena pitke vode počela izgradnja objekta za mašinsko odeljenje, odnosno za pumpe za sva hidraulična kretanja vode. Gajin je podsetio i da svi zainteresovani mogu uživo pratiti izvođenje radova na postrojenju za prečišćavanje pitke vode preko dve kamere koje su postavljene na gradilištu, a čiji se video strimovi nalaze na sajtu grada Zrenjanina.
S.V.