JOŠ JEDNA POBEDA VATERPOLISTA PROLETERA

Sa gostovanja u Kruševcu, gde su u 2. kolu Prve A lige savladali Rasinu rezultatom 12:11, (4:2, 4:2, 1:3, 3:4), vaterpolisti Proletera doneli su nove bodove. Kako kaže trener Dobrica Brdarić, utakmica je bila veoma zanimljiva. Zrenjaninci su u dva navrata imali po četiri gola razlike, ali su nedostatak koncentracije u napadu i nekoliko grešaka u odbrani doveli do neizvesne završnice. Na kraju su presudili kvalitet i iskustvo, pa je pobeda pripala gostima.
Brdarić ističe da zrenjaninski vaterpolisti imaju veliku pomoć prijatelja Kluba, lokalne samouprave i generalnog sponzora „Persu” marketa i da im je cilj ulazak u Super ligu Srbije.
Proleter i beogradski Taš imaju po dve pobede i zauzeli su čelo tabele. Prvenstvo se nastavlja 31. oktobra kada će Proleter ugostiti Palilulu iz Beograda koja ima dva poraza. Publika neće moći da prisustvuje meču, ali je lajv strim prenos te, kao i svih ostalih utakmica Proletera, obezbeđen preko fejsbuk stranice Kluba.
Za Proleter su igrali: Šantalab, Čabrilo 4, Parivodić, Naćuk, Ćurčin, Mesaroš 2, Ivošević, Ćatović, Radišić, L. Bosić. 2, Matković 1, Tomićević 3, Ćirović i M. Bosić.

B. M.