Kampanja kompanije „Levi 9“ – ,,The ride of your life” u „Avivu“

Promocija zdravog načina života, vožnja bicikla, ali i zapošljavanja kandidata, deljenje promo materijala i poklona – sve će to biti realizovano u okviru kampanje ,,The ride of your life” koju organizuje Kompanija „Levi 9“ tokom ovog vikenda u Zrenjaninu i Novom Sadu, gradovima u kojima ima svoja predstavništva. Takođe, organizatori će pružiti mogućnost da najboljih devet kandidata, koji prođu kroz proces selekcije, da osvoje bicikle poznatog holandskog proizvođača „Van Moof“.
Kampanju podržava Ambasada Kraljevine Holandije u Beogradu, koja je donirala i 200 presvlaka/zaštita za sedište bicikla koje će se deliti na promociji, kao i Novosadska biciklistička inicijativa.
– Cilj kampanje nam je, da pored angažovanja sposobnih, mladih ljudi, pokažemo koliko se u našoj kompaniji neguje kultura korišćenja bicikla kao prevoznog sredstva i podržava aktivan način života – kažu nadležni u „Levi 9“.
Kampanja će se organizovati u Zrenjaninu u „Aviv parku“ za vikend, 15. i 16. oktobra, od 10 do 16 časova, a u Kampusu Univerziteta 18. i 20. oktobra, od 9 do 15 časova.
S.V.

levi2levi1