Leto uz „Zrenjanin“, a gde je ološ?!

Piše: Dalibor Bubnjević

Nakon turobnog proleća, preko noći smo zakoračili u leto! Nastupa godišnje doba kada sve zamire. Deca ne idu u školu, u kolektivima se aktivnosti svode na minimum zbog godišnjih odmora, studenti skupljaju snagu između dva ispitna roka…
Uprkos visokim temperaturama, list „Zrenjanin“ priprema za svoje čitaoce brojna iznenađenja! Počev od ovog broja, uživaćete u daleko većem broju kolor stranica, nego što je to do sada bilo. Zahvaljujući najvećoj štampariji na Balkanu („Borba“), pred vama će se svakog petka nalaziti nedeljnik sa unapređenim kvalitetom štampe.
„Zrenjanin“ i prijatelji pripremaju letnji kviz! Vaše je samo da isečete kupon, tačno odgovorite na pitanje i sačekate „Dane piva“. Tada ćemo u centru grada upriličiti nagrađivanje čitalaca koji najbolje poznaju naš region.
Poboljšanju kvaliteta „Zrenjanina“ doprineće i naši saradnici. Milana Maričić je postala urednica i pružiće nove poglede na stranačku i kulturnu scenu. Naš kolumnista dr Dejan Molnar od nedavno je vanredni profesor Univerziteta u Beogradu, pa će sa dodatnom ozbiljnošću komentarisati ekonomsku zbilju.
Naravno, vremenske (ne)prilike neće nas omamiti! I dalje ćemo ukazivati na devijantne pojave u našem društvu. Spremni smo na to, iako je cena neretko visoka – psuju nas, udaraju… Neka, dok nas taj ološ grdi, znamo da smo na pravom putu!