LIGA REGIONA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE

Talenti igrali u Lazarevu
Najbolji mladi igrači Vojvodine i zapadne Srbije, generacije 2003. i 2002. godište okupili su se 14. aprila u Lazarevu. Odigrane su dve utakmice u okviru Lige regiona Fudbalskog saveza Srbije, a po prvi put mečevi su održani na teritoriji PFS Zrenjanin.
– Domaćin je bio FK Zadrugar iz Lazareva, a svi iz kluba na čelu sa predsednikom Novicom Dunđerom potrudili su se da po najvišim standardima organizuju ovu prestižnu akciju. U susretu ekipa generacije 2002. godište nije bilo golova, a u meču starijih dečaka selekcija FS Vojvodine slavila je sa 1:0. Gol je postigao Zrenjaninac Edvin Eleven. Osim Elevena, za Vojvodinu su igrali još Nikola Petković i Blagoje Marković, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, Stefan Gaijilović, Dejan Đuričin i Janko Jonaš iz Proletera 2006, te Nemanja Novaković, igrač FK Kikinde – istakao je Danilo Bjelica, trener i instruktor FSS za srednji i severni Banat.
Uz organizacionu podršku FS Vojvodine, PFS Zrenjanina i FK Zadrugar, Bjelica je bio domaćin regionalnim i okružnim instruktorima i brojnim trenerima iz zapadne Srbije, Beograda i Vojvodine.

B. M.