POKRAJINSKO PRVENSTVO U TEKVONDOU

Zrenjaninci najbolji
Nakon prvenstva Vojvodine, koje je u subotu održano u Rumi, Tekvondo klub Zrenjanin bogatiji je za 23 medalje i dva pehara. Zrenjaninci su se okitili sa 14 zlatnih odličja koja su u borbama osvojili pionir Marko Vukov, seniori Aleksandar Čolić, Miodrag Stojadinović i Radovan Mijanović, junior Slavomir Kovački, kadeti Mateja Ivković i Igor Čorba. U formama su zlato zaslužili juniori Valentina Milić i Stefan Milutinović (pojedinačno i u paru), kadet Mateja Ivković, pionir Marko Vukov i seniorka Ksenija Kulić.
Srebrnim medaljama okitili su se kadet i u borbama i u formama Đorđe Milivojev (u borbama i formama), seniori Stefan Milutinović, Jovan Romac, Miloš Šućur i Aleksandar Matić, te junior Miloš Popović. Bronzane medalje pripale su senioru Dejanu Popovu i juniorki Valentini Milić. TK Zrenjanin pehare je zaslužio za prva mesta u konkurenciji seniora – A klasa, i u kategoriji juniora – B klasa.
Nedavno su članovi Tekvondo kluba Zrenjanin doneli medalje i sa „Kupa Pećinaca” za takmičare od 4 do 14 godina. Odličja su osvojili Veljko Popov, Viktor Bartok, Milenko i Dušan Žugić, Ognjan Kuglić, Đorđe Milivojev, Igor Čorba i Mateja Ivković.
B. M.