LOŠE VREME ANGAŽOVALO SVE GRADSKE SLUŽBE

Kiša poplavila ulice, jak vetar obarao stabla

Proteklih dana u Zrenjaninu zabeležene su velike količine padavina, a u toku vikenda sručilo se i više od 50 litara kiše po kvadratnom metru za dvadeset i četiri časa, kažu nadležni. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija”, i pored preventivnog održavanja, zabeležile su značajan broj intervencija na osnovu naloga Komunalne inspekcije. Na terenu su crpeli kišnicu, odgušavali odvode i sanirali kvarove, poručuju iz ovog Preduzeća.

PRIJAVE NA FEJSBUKU
Probleme nastale zbog obilne kiše sugrađani su u vidu slika i video zapisa podelili na društvenim mrežama. Prizori poplavljenih trotoara, punih kanala za odvodnjavanje i reka vode koje teku niz ulice izazvali su veliki broj negodovanja i diskusija.
– Nije problem jedna bara, problem je što ih ima svuda. Lako je rešiv kako nas bicikliste i pešake ne bi njima redovno kupali – napisao je Damir Subin na Fejsbuk stranici Apsurdi Zrenjanina.
Slike sa Bagljaša, 4. jula, Lesnine privukle su najveću pažnju. Komentarisalo se stanje kanalizacione mreže, način stanogradnje i loše stanje saobraćajnica.
J. Šormaz
Foto: FB Apsurdi Zrenjanina i Zrenjanin grad u ravnici

Opširnije u štampanom izdanju