Maja Gojković sa gradnuličkim penzionerima

IMG_6705

Maja Gojkovic u MZ GradnulicaIMG_6716

 – Penzionerska populacija u našoj zemlji podnela je najveći teret štednje koja je bila neizbežna, kako bi se ekonomija naše zemlje stabilizovala i cela Srbija krenula napred. Penzioneri su pravi heroji reformi koje sprovodi republička vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Pozivam penzionere da izađu na izbore 24. aprila i podrže

Vladu i premijera Vučića u naporu da Srbija 2020. godine bude pred vratima Evropske unije. Ukoliko koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom dobije poverenje na izborima, nova Vlada učiniće maksimum na četiri polja: razvoju ekonomije, reformi pravosuđa, podizanju nivoa zdravstvene zaštite i kvaliteta školstva – izjavila je predsednica Skupštine Srbije i članica Predsedništva SNS Maja Gojković prilikom današnjeg susreta sa članovima Udruženja penzionera „Gradnulica“ u istoimenoj Mesnoj zajednici.

Gojkovićeva je pozvala penzionere da svojim glasom kažu „ne“ i – kako se izrazila – „mračnim 90 – tim“ i „još mračnijoj prvoj deceniji 2000-tih“.

U razgovoru sa penzionerima učestvovali su i potpredsednika SNS I prvi čovek zrenjaninskih naprednjaka Goran Knežević, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegov zamenik Saša Santovac.

U umetničkom programu učestvovali su orkestar Udruženja invalidskih penzionera i ženska pevačka grupa „Gradnulički biseri“.

M. S-n.