MEDJUNARODNA SARADNJA: Povelja o bratimljenju rezervnih vojnih starešina Krive Palanke i Zrenjanina

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i pomoćnica gradonačelnika  Željka Milošević primili su danas u Plavom salonu Gradske kuće delegaciju Organizacije rezervnih vojnih oficira Republike Makedonije, na čelu sa predsednikom prof. dr Đorđem Malkovskim, i delegaciju opštinske Organizacije rezervih oficira iz Krive Palanke sa predsednikom Vlatkom Mitovskim. Na prijemu su bili i pukovnik dr Milojko Nikolić, predsednik Saveza rezervnih vojnih starešina Srbije (SRVSS), predstavnici Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina sa predsednicom Tanjom Dulović i predstavnik Vojske Srbije, major Rade Daljević.

rez staresine2 rez staresine3 rezervne staresine4

Predstavnici opštinske Organizacije rezervnih oficira Krive Palanke potpisali su Povelju o bratimljenju sa Organizacijom rezervnih vojnih starešina Zrenjanina, a potpise su stavili predsednici Vlatko Mitovski i Tanja Dulović.

Delegacija opštinske Organizacije rezervnih oficira Krive Palanke boravi od juče u našem gradu, a gosti su Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina koja je, posle duže pauze, nedvno, zahvaljujući podršci grada Zrenjanina obnovila rad.

M.B.