MILIVOJ MARKOV VRAĆA SE U ŽITIŠTE GDE JE I POČEO KARIJERU

Zatvara se fudbalski krug

Ovaj pouzdani igrač planira da se nakon igračkih otisne u trenerske vode. Za taj poziv je već počeo da se priprema u Školi fudbala Stara kolonija

Tešku jesen imali su fudbaleri Begeja iz Žitišta, ali se ne predaju, već najavljuju pojačanja i borbu za opstanak. Kada je reč o poziciji u odbrani nisu imali dilemu, pozvali su svog prekaljenog dugogodišnjeg člana Milivoja Markova, koji je pristao da se vrati na stadion na kome je počeo, a potom se afirmisao na terenima širom Vojvodine.
– Nameravam da igram i naredne godine, pa sam prihvatio ponudu Begeja da budem ponovo među njima. Sa Naftagasom iz Elemira se rastajem prijateljski, taj klub želi mlađe igrače i ja to poštujem. Imam 42 godine i realno je da ekipa nema planove po kojima sam ja starter. I jesenas sam često bio na klupi, povrede su me omele da kvalitetnije treniram, pa sam odlučio da se vratim u Žitište. Tamo ću imati mnogo takmičarskog motiva, biće mi lepše ako sezonu završim kao igrač u timu vojvođanskog ranga, a potom bih mogao da razmišljam i o završetku karijere – kaže Markov.
N. M.

Opširnije u štampanom izdanju