Mirko (i Slavko) bojkotovali Lepu Brenu!

Piše: Dalibor Bubnjević

Još jedni „Dani piva“ su za nama… Radnici „Čistoće i zelenila“ su pokazali da su spremni i sposobni da se izbore sa hordama gostiju koji ne vode računa o našem gradu. Nedostatak parking prostora nije otežao saobraćaj u Zrenjaninu. Stanje bezbednosti je bilo na visokom nivou.
Unatoč svemu navedenom, tužilac nema svest o tome da li je jedan poslanik pokušao, tokom „Dana piva“, (ne)nasilno da uđe na parking gradske kuće. Nije upoznat ni sa eventualnim provođenjem pokrajinskog dužnosnika. S druge strane, ostali poslanici u Skupštini AP Vojvodine bili su izuzetno primereni. Najproblematičniji među njima, ovaj put, nije palio baklje! Štaviše, bio je veoma pristojno odeven. Jedina nedoumica je bila zašto je on uveo Lepu Brenu na koktel gradonačelnika?!
Drugi pokrajinski poslanik, koji poseduje iskustvo u vožnji pod dejstvom alkohola, šokirao je sve! Poneo se gospodski, obukao odelo i stavio leptir mašnu. Njegova supruga i on su bili (za)sigurno najelegantniji par na „Danima piva“.
Iako je nastup Lepe Brene bio izuzetna atrakcija za Banat, Mirko (i Slavko) su je bojkotvali! Svi su bili šokirani ovim činom, budući da su zastupnici vladajuće stranke. Da li je lični nadvladao nad javnim segmentom života, pokazaće vreme!