„MLEKOPRODUKT“: Еkskluzivni distributer „Starbucks ready to drink” kafe

Zrenjaninski „Mlekoprodukt” je nedavno postao ekskluzivni distributer „Starbucks ready to drink” kafe za Srbiju i Crnu Goru, a to znači da, po ovu prepoznatljivu kafu sa mlekom, ne morate do „Starbucks” prodavnice – ona vas čeka na policama bolje snabdevenih prodavnica i benzinskih pumpi u limenci ili staklenoj boci atraktivnog dizajna.

– Veoma smo ponosni na to što smo udružili snage sa jednim od najcenjenijih brendova na svetu, koji se na Forbsovoj listi uspešnih brendova nalazi na visokom 6. mestu. „Starbucks” brend datira od 1971. godine, čija je kafa poznata po svom kvalitetu, jer se proizvodi od najkvalitetnijeg arabika zrna kafe – kažu u „Mlekoproduktu”.

„Starbucks“ kafu ste možda okusili u jednoj od 26.696 poslovnica širom sveta, ili od nedavno i u našoj zemlji. Prepoznatljiv ukus i miris kafe idealno se slažu sa kvalitetnim mlekom i upravo zbog toga nastaje naša zajednička saradnja, sa ciljem da vam omogućimo jedinstveno uživanje u kafi sa mlekom uvek i na svakom mestu – kaže se u saopštenju .

Kafa „za poneti“ čuvene svetske „Starbuks“ marke može da se kupi i u Zrenjaninu, u „Gomeksovom“ supermarketu „Total“.

M.B.

Foto: mlekoprodukt.com