MOGUĆNOST DAVANJA POMENA ONLAJN: Od sada i plaćanje karticom

U želji da pomogne svojim čitaocima, List „Zrenjanin“ je odnedavno uveo i uplatu platnim karticama ili e-bankingom. Sada se pomeni i čitulje mogu predati u potpunosti od kuće, čak i kada šalter ne radi, uz pomoć računara, tableta ili telefona, uz pristup internetu.

Ovo je velika prednost za građane koji žive daleko od Zrenjanina, naročito za one koji su u inostranstvu, a koji su do sada, obično, morali da traže od bliskih ljudi da umesto njih idu na šalter. Dijaspori, koja retko ima priliku da dođe u rodni kraj, na ovaj način pružena je prilika da se oprosti od svojih najmilijih.

Cene su iste kao na šalteru, uz minimalnu proviziju koju naplaćuje banka, koja se i inače praktikuje za svako plaćanje karticom.

Pored toga, u pripremi su još dva veb-servisa koja će list „Zrenjanin“ ponuditi svojim čitaocima. Prvi će obuhvatiti mogućnost pretplate na internet izdanje Lista moći da pročitaju svoj omiljeni nedeljnik od kuće na računaru, tabletu ili telefonu. Drugi servis koji se sprema ponudiće mogućnost elektronske predaje i plaćanja malih oglasa ili manjih reklama koje se objavljuju u štampanom izdanju „Zrenjanina“.

Promocija ovih servisa se očekuje krajem leta.

L.Z.