Municipalitatea Zrenianin redirecționează fondurile destinate aniversării sărbătorilor

Fonduri din bugetul orașului în scopuri caritabile
Anul acesta nu vor fi întâlniri tradiționale de Anul Nou în oraș, precum și evenimente de sărbătoare care au fost organizate în anii precedenți. Municipalitatea Zrenianin a decis ca din cauza pandemiei surplusurile de fonduri din buget să fie alocate pentru cei care au nevoie de ele. Primarul orașului Zrenjanin, Simo Salapura, a luat decizia de a redirecționa fondurile planificate pentru sărbătoarea Anului Nou, către fondul pentru tratamentul copiilor bolnavi, precum și pentru achiziționarea pachetelor de Anul Nou pentru copiii fără îngrijire părintească și cei din familiile social vulnerabile.
Anul acesta a fost marcat de lupta pentru viață și încă se conduce această luptă. Crezând că am înțeles importanța solidarității și responsabilității sociale, am decis să redirecționăm o parte din fondurile din bugetul orașului, care erau destinate sărbătoririi Anului Nou și decorului de Anul Nou al orașului, către cei care au cel mai mult nevoie de bani, și anume copiiilor noștri. Orașul va furniza pachete de Anul Nou pentru copiii fără îngrijire părintească și social vulnerabile și în acest an, în dorința de a face sărbătorile de Revelion și Crăciun cât mai fericite, indiferent de toate circumstanțele”, a declarat primarul din Salapura. „Anul acesta nu vor fi întâlniri tradiționale de Anul Nou în oraș, precum și evenimente de sărbători care au fost organizate în anii precedenți.
În conformitate cu circumstanțele, cu toții trebuie să ne concentrăm la păstrarea sănătății personale și a celor mai tineri. Să acționăm responsabil, și să funcționăm solidar”, a adăugat primarul.
În cele din urmă, a chemat concetățenii să continue să respecte toate măsurile epidemiologice prescrise și să marcheze viitoarele sărbători de Anul Nou și Crăciun.

M. V.