NA „ZIMSKOM TURNIRU” 700 FUDBALERA

U protekla tri vikenda u balonu FK Sporto održan je tradicionalni „Zimski turnir” koji je okupio više od 700 malih fudbalera iz Srbije, Republike Srpske i Rumunije. Najbolji su zaslužili medalje i pehare, kao i monografiju Dejana Stankovića (dar SOS lige).
U nadmetanju generacije 2007. godište pobedio je tim FK Sporto, drugi je GDM (N. Sad), a treći FK Voja Gačić iz Pančeva. Domaćini, FK Sporto bili su najbolji i u takmičenju 2010. godište. Drugo mesto pripalo je ŠF Arena iz Subotice, a treće FK Balkan iz Mirijeva.
Kod generacije 2008. godište trijumfovao je tim Soker kids iz Bijeljine, drugi je bio FK Sporto, a treći OFK Klek. U kategoriji ekipa 2011. godište pobednik je beogradski Partizan, drugo mesto je pripalo FK Sporto, a treće ŠF Šarić iz Beograda. U konkurenciji timova čiji su igrači rođeni 2009. godine najbolja je bila Škola fudbala Blu stars iz Beograda, drugi je pančevački Dinamo, a treći Petlić iz Smedereva. FK Derbi iz Novog Sada najbolji je među ekipama 2012. godište, pančevački Dinamo je bio drugi, a kovinska Sparta treća.
B. M.