NAGRADE I DIPLOME NAJBOLJIM ĐACIMA U SREDNJOJ ŠKOLI „VUK KARADZIĆ” U SEČNJU

Korak po korak do željenog cilja

Ne plašite se grešaka. Branite se znanjem, ambicijom, lepim vaspitanjem i tradicijom… Od danas uzimate komapse, mape života i život u svoje ruke… Ne zaboravite da znanjem, verom, doslednošću i istrajnošću možete dostići svaki cilj i ostvariti svoje snove. Ne zaboravite još na tom putu da je najvažnije da ostanete ljudi.
Ovim rečima se Danijela Aleksić, direktorka Srednje škole „Vuk Karadžić” u Sečnju obratila generaciji maturanata ispraćajući ih u novo životno poglavlje. Svečana dodela diploma najuspešnijim đacima organizovana je u školi 20. juna u prisustvu roditelja, profesora, odeljenjskih starešina.

Direktorka Aleksić je ovom prilikom darovala najuspešnije u školskoj 2021/2022. godini. Vukovci su nagrađeni vaučerima za odlazak na izlet. Vredne nagrade su omogućene zahvaljujući pre svega lokalnoj samoupravi, preduzećima i pojedincima iz čitave opštine. Direktorka bilioteke „Jovan Dučić”, Dragana Pantović darivala je poklon-knjigama odlične đake i učenika generacije.
Učenici tri odeljenja (auomehaničari, ekonomski tehničari i gimnazijalci opšteg tipa) sečanjske škole uspešno su položili maturske i završne ispite. Odeljenjske starešine Dragana Aleksić, Predrag Vujnović i Danijela Aleksić ponosni su na svoje đake i sve što su postigli tokom školovanja.

Nosioci diplome „Vuk Karadžić” su: Andrijana Radovanović, Teodora Trišić, Mila Šaponjić, Mirjana Šćekić i Andrijana Ugarčina.
Najblji đak automehaničarskog smera je Jovan Pjevač. Za učenicu generacije za školsku 2021/2022. godinu proglašena je Andrijana Radovanović. Ona se prisutnima obratila sa porukom da vera u znanje i rad vode ka putu ostvarenja snova.